Opening Jet at Home

Nou, spannend was het wel hoor! 1 druk op de knop en mijn winkel was ineens “live”………

 

Al lang (ik denk al jaren) wil ik graag een webshop in woonaccessoires openen of “iets” met interieur, maar het bleef bij ideeën en plannen en vooral iets voor “ooit”……..misschien ken je het wel, jonge kinderen en een man die naast zijn drukke baan ook nog studeert. Kortom, 1001 redenen om deze plannen vooruit te schuiven……

Ik stopte met mijn werk en had ruimschoots de tijd om goed na te denken over wat ik wilde, ik kreeg weer inspiratie om in huis creatief bezig te zijn, dingen te veranderen, te verven en te ontdekken dat hierin echt mijn passie ligt.

Afgelopen zomer in Spanje kon ik mijn droom meer vaste vorm geven en we hebben daar de knoop doorgehakt, we gaan er voor!

In September zijn we van start gegaan met de voorbereidingen en dan nu, een half jaar later, is Jet at Home geopend.

Meteen de eerste dag kreeg ik al wat bestellingen, zo leuk! Ik heb veel zin in alles wat komen gaat en hoop jullie hier vaak te zien, tot snel!

 

Liefs van Jet x

 

P.s. jullie tips en tops zijn van harte welkom!

8 thoughts on “Opening Jet at Home

 1. Mieke zegt:

  Lieve Jet,

  Gefeliciteerd met je prachtige webshop! Wat knap en stoer van je dat je de stap genomen hebt! Dat je er maar veel geluksmomenten uit mag halen!
  Liefs Mieke (huisengrietjes 🙂 )

 2. Karin van Gils-Roovers zegt:

  Hi Jet
  Wat ontzettend leuk! Ik zal zeker regelmatig een kijkje nemen in jouw webshop. Het ziet er fantastisch uit. Wens je heel veel plezier en inspiratie toe
  Groetjes Karin

 3. anny van der made zegt:

  Van Harte Gefeliciteerd Marietje! Het ziet er echt prachtig uit! Tante Anny houdt je “in de gaten” ! Heel heel veel succes ! Je kan HET en je verdient HET!!
  Hou vol!

 4. Jaap zegt:

  Heel leuke webwinkel Jet. Dat ziet er goed uit. Goede prijs-kwaliteit verhouding ook. Gecombineerd met je enthousiasme gaat het zeker wat worden!

  We verhuizen binnenkort, maar ik weet niet of je ook in Hawaii bezorgd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *