Pasen in pastel

Normaal gesproken is mijn inrichting vrij basic, niet veel kleur, maar veel wit, zwart en natureltinten. Maar in het voorjaar krijg ik vaak toch zin om een soft kleurtje toe te voegen. Iets wat heel makkelijk gaat in een basic interieur, dus dat is handig. En met wat accessoires hoeft het allemaal niet zo ingrijpend te zijn (lees; duur!). Momenteel heb ik wat roze-nude toegevoegd. Een paar kussens dezedeze en deze en een mooi nude-kleurig vaasje van Mrs.Bloom, en ik had nog een oud roze stoeltje staan, zodat de kleur mooi terugkomt. Het zijn diverse kleuren nude-roze bij elkaar, zodat het ook weer niet te “statisch” word. O ja, ik verfde ook nog wat eieren in deze tinten, die verstop ik 1e paasdag in de tuin! 

Alvast een fijn weekend!

 

Oud roze fluwelen kussen van Mrs.Bloom

 

Kleine subtiele toevoegingen in roze-nude tinten. De manden waarin de planten staan zijn van U.N.C. – Urban Nature Culture en ook verkrijgbaar in de webshop.

Hier en hier vind je de jute manden van U.N.C. 

 

De leuke Pop-Up posters aan de muur zijn van Jurianne Matter. Sinds kort verkoop ik enkele van haar mooie producten. Achter de vis heb ik een zachtroze vel papier geplakt, zo komt de kleur weer heel subtiel terug.

De mooie etnische schaal is er in 2 maten en vind je hier.

 

Zie je hoe het melkglazen windlicht mooi “blend” met de rest, zo krijg je rust en 1 geheel.

 

2 thoughts on “Pasen in pastel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *